Kurz vaření se Dim Sum Mama 18.7.

„Kurz vařeníčínské kuchyně se Dim Sum Mama.“ Téma: Hovězí po S´-čchuansku a Lilkový salát

Dim Sum Mama

Dim Sum Mama  se Jmenuje Zhao Liping. Ona se naučila vařit od své maminky, neboť umění vařit a tradiční recepty se v její rodině předávají z generaci na generaci. V severní Číně, kde se Dim Sum Mama narodila, je hlavní plodinou pšenice, a tak se místní kuchyně orientuje spíše na těstoviny a daší výrobky z mouky – nudle, napařovaný chléb, knedlíčky nebo taštičky. Kuchařské umění Dim Sum Mama je podpořeno i její znalostí tradiční čínské medicíny, díky které Dim Sum Mama dokáže správně sladit jednotlivé ingredience tak, že jídlo je nejen chutné, ale i prospěšné pro zdraví.

Důležité informace o kurzu

DSCN1460Téma: Hovězí po S´-čchuansku a Lilkový salát

S sebou: (není nutné): nůž, prkénko, sešit, tužka

Datum a místo konání:

18.7. 2018.  17.30 – 21.00 hod.

Wushucentrum, Perunova 798/15, Praha 3

 

Cena: 800Kč (v ceně je Večeře a materiál na vaření)

Přihlásit se můžete přímo ve Wushucentru, nebo přes email:qinfei@wushucentrum.cz

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

© Wushu Centrum 2006-2015 All rights reserved, Made by: Wushu Centrum