

„Kurz vařeníčínské kuchyně se Dim Sum Mama.“ Téma: Hovězí po S´-čchuansku a Lilkový salát
Dim Sum Mama
Dim Sum Mama se Jmenuje Zhao Liping. Ona se naučila vařit od své maminky, neboť umění vařit a tradiční recepty se v její rodině předávají z generaci na generaci. V severní Číně, kde se Dim Sum Mama narodila, je hlavní plodinou pšenice, a tak se místní kuchyně orientuje spíše na těstoviny a daší výrobky z mouky – nudle, napařovaný chléb, knedlíčky nebo taštičky. Kuchařské umění Dim Sum Mama je podpořeno i její znalostí tradiční čínské medicíny, díky které Dim Sum Mama dokáže správně sladit jednotlivé ingredience tak, že jídlo je nejen chutné, ale i prospěšné pro zdraví.
Téma: Hovězí po S´-čchuansku a Lilkový salát
S sebou: (není nutné): nůž, prkénko, sešit, tužka
Datum a místo konání:
18.7. 2018. 17.30 – 21.00 hod.
Wushucentrum, Perunova 798/15, Praha 3
Cena: 800Kč (v ceně je Večeře a materiál na vaření)
Přihlásit se můžete přímo ve Wushucentru, nebo přes email:qinfei@wushucentrum.cz