Letní soustředění 2020

Soustředění je určeno jak pro starší, tak i pro nové studenty. Studenti budou rozděleni do tří skupin – SHAO-LIN a TAI-JI (ty budou ještě rozděleny na „pokročilejší“ a „méně pokročilou“ třídu podle úrovně znalostí) a SAN-DA. Výuka bude odstupňována podle pokročilosti a schopnosti studentů.

Cvičit budeme hlavně venku v přírodě, v případě špatného počasí se přesuneme do tělocvičny.

I. Doba konání:

OD 2.7.  DO 7.7. 2020
Příjezd na místo je 2.7. dopoledne, cvičit se bude od 10.30.hod.

II. Místo konání:

Rekreační areál Poslův mlýn (Poslův mlýn 976, 472 01 Doksy  Gps: 50.556482, 14.667113)

Areál se nachází na břehu Poselského rybníka. Cesta z Prahy – asi 90 km, možnost parkování v celém objektu zdarma. Je zde restaurace a jídelna s možností celodenního stravování, venkovní sportovní hřiště, tělocvičny, ohniště na večerní táborák. V celém objektu je volně dostupné připojení k internetu pomocí WIFI.

V okolí je překrásná příroda, klid, množství cyklostezek a turistických tras. V pěší vzdálenosti je město Doksy, kde je možné navštívit například „Mácháč“, Cestu kolem Blaťáku, Muzeum Čtyřlístku, Zoopark Berousek, kino a mnohé další.

 

Ubytování:

  • Budeme mít pronajatou budovu D4, kde je samostatné sociální zařízení na chodbě a kuchyňka. K dispozici máme 10 vícelůžkových pokojů pro 45 lidí.
  • Možnost pronajmout si v areálu chatičku, nebo stanovat

III. Cena:

Ubytování s plnou penzí na 6 dní:

2 350 kč (dospělý), 1 995 kč (děti do 15 let), 1 895 kč (děti do 11 let), 1 495 kč (děti do 6 let), děti do 2 let zdarma. Cena zahrnuje ubytování včetně plné penze, mateřské a základní školy mají navíc v ceně dopolední a odpolední svačinu a pitný režim. Je možné objednat si vegetariánskou stravu, v případě bezlepkové diety se platí příplatek 60,- Kč/den.

Ubytování bez plné penze s vlastní stravou:

1 530 kč/6 dní -(306 kč/1 den) – dospělý

1 425 kč/ 6 dní – (285 kč/1 den) – děti do 18 let

Je možné využít restauraci v areálu, kde mají stálé menu nebo minutky. V okolí je množství dalších restaurací a supermarket ve městě Doksy (3 km).

 

IV. Organizace soustředění:

Skupinové aktivity (cvičení, výlety, táborák, koupání, čínština,meditace, promítání filmů  a párty)

Přímo v areálu je možnost koupání v rybníku. Blízko se nachází Máchovo jezero, hrad Bezděz, zámek Houska a v Občerstvení U Leknínu se prodává vyhlášená zmrzlina. Více info zde:  http://www.posluvmlyn.cz/tipy-na-vylety/

Doprava proběhne způsobem „share-car“. Studenti, kteří nemají auto nás proto mohou kontaktovat a my se pokusíme zprostředkovat kontakt na jiného studenta s autem, kterému by každý po osobní domluvě přispěl na pohonné hmoty. Dále je možnost využít autobusové linky do města Doksy, které je od areálu vzdálené 3 km. Po předchozí domluvě vás odtud rádi odvezeme autem.

V. Přihláška

Přihláška podávejte elektronicky a nebo osobne ve wushucentrum.

Platbu je třeba provést osobně ve Wushucentru

Příhlášky podávejte do 24. Června ( Pokud již teď víte, že se budete chtít zúčastnit, s podáním přihlášky neotálejte. Pokud chceme mít budovu D4 jen pro nás, musíme totiž včas naplnit minimální kapacitu 20 lidí.)

VI. INFORMACE

Qin Fei
Telefon: 723 751 657
E-mail: qinfei@wushucentrum.cz

Fotky ze předchozí soustředění a mapa arealu

 

© Wushu Centrum 1998-2020 All rights reserved, Made by: Wushu Centrum