Kurz vaření se Dim Sum Mama 1.8.2021

Téma: Kung-pao(kuřecí a vegetariánské)

 

Dim Sum Mama

Dim Sum Mama  se Jmenuje Zhao Liping. Ona se naučila vařit od své maminky, neboť umění vařit a tradiční recepty se v její rodině předávají z generaci na generaci. V severní Číně, kde se Dim Sum Mama narodila, je hlavní plodinou pšenice, a tak se místní kuchyně orientuje spíše na těstoviny a daší výrobky z mouky – nudle, napařovaný chléb, knedlíčky nebo taštičky. Kuchařské umění Dim Sum Mama je podpořeno i její znalostí tradiční čínské medicíny, díky které Dim Sum Mama dokáže správně sladit jednotlivé ingredience tak, že jídlo je nejen chutné, ale i prospěšné pro zdraví.

Kung Pao

Kung Pao kuře ( 宫保鸡丁 ; pinyin : Gōngbǎo jīdīng ), je pikantní , restované čínské pokrm vyrobený s kostkami kuřecím masem, arašídy, zelenina a chilli papričky . Klasické jídlo v sečuánské kuchyni pochází z provincie S‘-čchuan v jihozápadní Číně a zahrnuje sečuánské pepře . Ačkoli se pokrm nachází v celé Číně, existují regionální variace, které jsou obvykle méně pikantní než porce sečuánských jídel. Na našem kurzu budeme dělat i vegetarianskou verzi, místo kuřecího masa bude tofu.

 

Důležité informace o kurzu

DSCN1460Téma: Kung-pao(kuřecí a vegetariánské)

S sebou: (není nutné): nůž, prkénko, sešit, tužka

Datum a místo konání:

1.8. 2021.  10.00 – 14.00 hod.

Wushucentrum, Perunova 798/15, Praha 3

 

Cena: 800Kč (v ceně je oběd a materiál na vaření)

Přihlásit se můžete přímo ve Wushucentru, nebo přes electronické příhlašky viz nize.

Přihláška na Kurz vaření

  • (libovolná poznámka k přihlášce nebo vzkaz pro Wushucentrum)
  • 0,00 Kč
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

© Wushu Centrum 1998-2020 All rights reserved, Made by: Wushu Centrum